Inspiration

Den korrekte farvesamsætning, kan give et rum mere dybde, og fremhæve møbler, eller gardinet. Som dette flotte børneværelse, som PRIMA Malerfirma har malet i Haderslev. Hvor det står knivskarpt i hjørnet mellem den grå og hvide væg. Malingen som er brugt er både svanemærket, og astma og allerginærket.

Tapet

Opsætning af tapet, kan virkelig opløfte en stue, soveværelse eller kontoret. Udover at PRIMA Malerfirma, tilbyder opsætning af glasfilt, glasvæv og rutex, ja så tilbyder vi også opsætning af mønstret tapet og billedtapeter. Kontakt mig i dag, hvis du ønsker rådgivning eller har en ide til et tapet projekt hos dig.

Udvendig og indvendig.

PRIMA Malerfirma, tilbyder kvalitetsbevidst malerarbejde, med faglig stolthed, både indvendig arbejde men også udvendig. Vedlighold facaden, vinduer, udhæng eller sternbrædderne. Når man maler facaden er det vigtigt at bruge den korrekte maling til et given underlag. Er facaden tidligere malet, og i så fald med hvad? eller er den ubehandlet og skal have en holdbar og robust behandling fra start? PRIMA Malerfirma tilbyder udførelse af alt udvendig malerarbejde.

Alt invendig malerarbejde.

PRIMA Malerfirma v/Mustafa Sayegh, udfører kvalitets malerarbejde, med over 10 års erfaring. Skal lejligheden males, børnehaven, klasselokalet, kontoret, børneværelset eller andet, så ring i dag eller udfyld formularen her på siden, så ringer jeg dig op hurtigst muligt, og hører om dit projekt. PRIMA Malerfirma udfører malerarbejde med faglig stolthed.

Ring i dag 60538102

Man til fre // 07 – 17

Anmod om et tilbud
close slider

Anmod om et uforpligtende tilbud

Herunder kan du indsætte dine informationer og så vil jeg ringe dig op og høre mere om dit projekt og aftale et tidspunkt, hvor jeg eventuelt kommer forbi